Wilt u wonen in een moderne stad met een traditioneel stadshart? Onze Amersfoortse appartementen bevinden zich in een modern appartementencomplex met gezondheidscentrum in de wijk Schuilenburg-Randenbroek. Op loopafstand van het complex bevinden zich twee winkelcentra en diverse restaurants. Vanaf het complex bent u binnen drie minuten op de snelweg en (gratis) parkeren kan gemakkelijk op de ruime parkeerplaats voor het gebouw. De bus stopt direct voor de deur en brengt u rechtstreeks naar het centrum van Amersfoort en het centraal station.

Appartementen

Er zijn zowel niet-gerenoveerde als gerenoveerde appartementen te huur. De gerenoveerde appartementen beschikken over een moderne keuken met ingebouwde vaatwasser, koelkast en magnetron. De badkamers hebben modern sanitair, een wasmachine aansluiting en een inloopdouche.

De Schuilenburght heeft twee- en driekamer appartementen, verdeeld over twee vleugels en tien verdiepingen. De appartementen aan de oostzijde van het complex hebben een weids uitzicht over natuurgebied De Schammer en de appartementen aan de westzijde kijken uit op de levendige wijk Schuilenburg-Randenbroek. U bepaalt uiteraard wat het beste bij u past! De appartementen hebben grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en elk appartement heeft minimaal 1 balkon.  

Unieke services

In De Schuilenburght vindt u een luxe restaurant, waar dagelijks heerlijke diners worden geserveerd door de Amersfoortse gerenommeerde traiteur: Mercuur's. U kunt heerlijk ontspannen op ons terras, een bibliotheekboek lezen in de lounge, u laten verwennen bij een van onze wellnessvoorzieningen en ook voor de kleine dagelijks boodschappen hoeft u de deur niet meer uit.