Westerheem is gelegen aan de rand van het centrum van Hilversum. Het appartementencomplex is in een karakteristieke woonwijk gelegen en bevindt zich pal achter de levendige winkelstraat: de Gijsbrecht van Amstel. Een unieke plek. Aan de achterzijde van het gebouw kunt u genieten van de groene tuin welke na de verbouwing bereikbaar is vanuit de centrale hal.

Op steenworp afstand is het gezondheidscentrum "De Eedenburgh" gelegen (met o.a. een huisartst, tandarts, fysiotherapie en een apotheek) en een paar straten verder ligt winkelcentrum Heigalerij  (met o.a. een slager, bakker, supermarkt en bloemist). Voor de deur kunt u gratis parkeren.

Renovatie

Het complex is recent gemoderniseerd, waarbij de algemene ruimten volledig onder handen zijn genomen. We nodigen u graag uit voor een kop koffie en een rondleiding door het vernieuwde complex.

Appartementen

De appartementen van +/- 55m2 zijn zeer efficient ingericht. Vanuit de centrale hal is iedere ruimte bereikbaar en vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamer bereikt u het balkon aan de achterzijde. Op het zonnige balkon kunt u heerlijk genieten van een glas wijn terwijl u uitkijkt op de parkachtige tuin. De huurprijzen van de appartementen zijn afhankelijk van de grootte en het afwerkingsniveau.

Services

Westerheem heeft een uitgebreid servicepakket waarbij veiligheid, gemak en rust centraal staan. Naast deze uitgebreide service met een receptie, huismeester voor technische klussen, optionele maaltijdenservice & persoonsalarmering (via externe aanbieders), organiseert Westerheem ook wekelijkse activiteiten in de recreatieruimte.